Stefanović: Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuče ljude?

Ostavite komentar


  1. trebao si da obezbedis utakmicu da ne moze nista da se dogodi, kao sto si obezbedjivao gej paradu, kao sto su tvoji prethodnici gusili demonstracije protiv rata i tiranije, kapacitete imate nego se igrate, igrate sa sa buducnosti gradjana

    1. Kojih incidenta?ja bi voleo da se jednom zasvagda reše huligani,ali pošto je bata Vučić u prvim redovima,onda je jeftinije otkazati utakmicu i upropastiti omladinu,zar ne?

    2. Draga natasa ko izaziva nerede
      To su ipak DECA
      Posle se pitaj zasto nasa idu napolje

  2. Jedan je gazda i ministrima i „navijačima“. Naređenje, izvršenje. Čim dižu ovoliku prašinu prikrivaju sledeći korak, tiho priznanje Kosova. A onda će da se prave tužni.

  3. Koje ljude ? Ovo su huligani i oni se u normalnim država hapse kao pretnja bezbednosti.

    1. Huligani? Jesu li to oni isti huligani koji su 2008. branili Kosovo u Beogradu, u organizaciji tog istog ministra Stefanović dr. Nebojše, koji je tada bio mlad i lud i imao 30 godina i bio okoreli Šešeljevac? ??? Moje mišljenje je da jesu isti ljudi

  4. Postupak drzave je pravi i jedini moguci. Drzava je na strani naroda i nikada nece primeniti silu na svoj narod niti urusavati sama sebe. Gradjani imaju potpuno poverenje u policiju.

    1. Koji to građani? Nemojte govoriti u moje ime, jer sam i ja građanin Srbije koji nema poverenja u policiju čiji je ministar plagijator.

  5. Ministre ono su vasi dobro placeni huligani koji su po zadatku skupljeni da bi ti tuzne face izdeklamovao patriotsku tiradu.Ne vredjaj narod poredivsi ih sa takvima.

  6. Ne, nego vas treba tući kao volove u kupusu, zbog nesposobnosti nesposobnjakovići i manipulatori nijedni.

  7. U interesu naše države, bezbednosti i stabilnosti naše zemlje je da ne dozvolimo bilo kakvu situaciju pogotovo tucu i nasilje.

  8. Ma,Srbiju treba iskljuciti sa svih takmicenja.Ovo su ‘plodovi rada’,crveno-crne koalicije iz devedesetih,kada su izazvali krvoprolice na prostorima YU.

  9. Jasno je da se pendrek u ovoj zemlji nalazi kod „Delija“ i da je država nemoćna. Stefanović je to trebalo da nam, kao što je rekao Vučić. Barabe sa „severa“ su jače od države. TAČKA. Koga bre vi za***avate?

  10. „Ceo narod“ deli mišljenje lažnog doktora i pravog pravcatog čankoliza, te je strašno nabrijan što devojčice treba da se igraju? Dakle, „ceo narod“ ne zamera koaliciju sa Ramušem H., već bi haos nastupio što devojčice ne haju za etnicitet, rasu, veroispovest i tome slično i hoće da se takmiče sa sebi jednakim.

  11. Vođina „škola“ davanja izjava. Obrneš, zaokreneš, zaspinuješ.

  12. Da li je to otkazivanje moglo da dođe ranije, mnogo ranije, još prosle žreba??
    Igramo se države !!!

  13. Gosn „slino“ nije policija tvoje privatno vlasnistvo vec je tu da odrzava red,mir i ustavni poredak koji je ugrozen zahvaljujuci takvima kao sto ste ti i tvoj shef.

  14. Prvo:ko je doneo odluku o organizaciji turnira,ko je odlučio da se igra bez državnih obeležja i himne,ko je doneo odluku da se mesto igranja menja,ko je doneo odluku da se utakmica ne igra,ko nije hteo i iz kojih razloga se utakmica nije igrala na neutralnom terenu?Kada se odgovori na ova pitanja onda ide batinjanje onih koji se ne mire ,poštuju Ustav,zakone,ugled i suverenitet zemlje.

  15. Ako sam dobro razumeo cika policajca, necemo da reagujemo jer se slazemo da nece igrati Kosovo u Srbiji… a gde ce Srbija igrati?

    1. Jeste! On je te iste i podržao da prave nerede, pa sad prica prazne price.

  16. A mi kao ne priznajemo tzv kosovo ali igramo utakmice sa reprezentacijom tzv kosova, ko je ovde lud a ko zbunjen…

  17. Svi ostavke. Lažni dr Neobojša, lažni ministar sporta Vanja i kompletan udbaški rukometni savez. Lažni predsednik odveo ćerku u Njujork jer nema ko da je čuva.Da se dete poigra na Menhetnu a ova jadna deca koja se znoje i treniraju svaki dan o tome mogu samo da maštaju. Ko je sebi uzeo za pravo da im uskrati mogućnost da se sportski razvijaju, ko na to ima pravo. Svi koji su umešani u ovo treba da budu lišeni slobode govora i građanskih prava. Kome su srpska deca kriva.Ovako su namerno pomogli Kosovu da igra u Evropi a našoj deci uskratili radost za koju se godinama pripremaju i treniraju.Nas ima više koji volimo ovu zemlju i svoju decu od Vas.

  18. Mislim da je ovo sramota,dozvolili smo takmičenje a sada disjvalifikacija sport i politika nesmeju da idu zajedno. Ovo je bezumni potez sramota politike državnog vrha.

  19. Hvala dr Stefanoviću što je istupio na branik otadžbine i hrabro zaštitio istu od 15-ak krvoločnih devojčica sa Kosova!!!! Jadna je ta Srbija koju on brani!!!! Sramota nečoveče!!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.