Štimac: Nema ništa lepše nego kad te tvoj narod voli 1Foto: STARSPORT

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac se obratio na Tviteru i i još jednom podržao igrače pred Mundobasket, ali i pokazao patriotizam.

U Srbiji se povela velika diskusija nakon što su učešće na planetarnom šampionatu otkazali Nikola Jokić, Vasilije Micić i NIkola Kalinić, pa je raspoloženje kod navijača znatno opalo.

Neki su se i ljutili na pomenute zvezde, a ostaje utisak da se više priča o njima nego o onima koji su prihvatili poziv selektora Svetislava Pešića.

Sada je Štimac želeo da pruži reprezentativcima Srbije podršku, ali i ukaže naciji da Srbija ništa unapred nije izgubila.

„Sta mi je bilo najteze u karijeri? Kad god smo se vratili sa medaljom i kad su nas cekali ljudi pa onda taj osecaj na balkonu i nestvarna dva tri dana u Bgu su toliko utisaka ostavili na mene da kad se vratim u klub neki put toliko potonem. Uvek mi treba malo vremena da se vratim u realnost i nastavim u klubu sa radom. Nema nista lepse kad te tvoj narod voli. Zato sto je u repki bilo drugarstvo i lepo smo se slagali. Osecanja sa drugog sveta. Nadam se da ce takva biti atmosfera. Napred momci! Hrabro!“, napisao je Štimac u tvitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari