Dragan Stojković: Svi igrači zaslužuju čestitke 1Foto: STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je večeras da je osim pobede 2:0 protiv Švajcarske, zadovoljan i „borbenošću, požrtvovanjem i odgovornošću“ igrača.

„Mislim da svi navijači mogu da budu zadovoljni večeras. Ne samo zbog pobede, koja je izuzetno važna, već i zbog borbenosti, požrtvovanja i odgovornosti svih igrača, a to je ono što mene ispunjava kao trenera. Svi igrači su zaslužili čestitke“, izjavio je Stojković za RTS.

Srbija je kao domaćin u Leskovcu pobedila Švajcarsku 2:0, u meču trećeg kola Grupe 4 A Lige nacija.

„Ljudi znaju da potcenjuju. Švajcarska je jaka, dobra i iskusna ekipa sa odličnim igračima. Mogu svima da naprave problem. Ali, mi smo bili odvažni i hrabri i držali smo se dogovora, i to nam se vratilo kroz zasluženu pobedu“, rekao je Stojković.

On je dodao i da je večerašnji meč obeležilo nekoliko „lepih stvari, a to su: prelep gol Mitrovića, odbrana penala Rajkovića i debitantski nastup za reprezentaciju 17-godišnjeg Andrije Maksimovića“.

U narednom kolu, Srbija će u utorak, 15. oktobra, gostovati Španiji.

„Mi već sutra putujemo za Španiju. Želimo da imamo što više vremena da se spremimo za taj meč. Radujem se toj utakmici“, rekao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari