Stojkovićev selektorski ugao: Zašto ne bi Mitrović i Vlahović "svirali" zajedno?! 1foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ideolog igre najbolje fudbalske reprezentacije Srbije ne vidi problem u „uparivanju“ dva vrsna centarfora.

„Sve je moguće. Vlahović i Mitrović su obojica odlični napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. A u kojem sistemu ćemo igrati, ne želim o tome da govorim. Oni se razumeju jako dobro. Ako imate dvojicu odličnih muzičara, ne vidim zašto ne bi mogli da sviraju zajedno”, objasnio je Dragan Stojković na današnjoj konferenciji za medije povodom sutrašnjeg meča Lige nacija sa Švedskom.

Za razliku od nekih fudbalskih strručnjaka i medija iz Italije, Piksija ne brine trenutna forma Vlahovića, kog je Juventus kupio za ogromne pare od Fiorentine.

“Vlahović ovde radi jako dobro, srećan je što je deo grupe i motivisan za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan njegovim igrama i treninzima. Možda u Italiji očekuju da stalno postiže gol ili dva po meču, ali Serija A je teška liga za igranje.

Ipak, on je profesionalac, sjajan lik i uvek se žrtvuje za tim. Očekujem da pruži sve najbolje od sebe za reprezentaciju. U dobroj je formi, nije povređen, nema probleme i očekujem njegovu dobru igru sutra veče”, poručio je strateg Orlova.

„Prolazno vreme“ napadača Fulama nije bilo predmet priče, jer Mitrović sipa golove po engleskoj Premijer ligi, a navijači Srbije očekuju da svoju moć demonstrira i na stadionu Crvene zvezde (20.45).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari