Superligu treba odložiti

Predsednik Medicinske komisije FSS doktor Miljko Ristić za Danas

Ostavite komentar


  1. Ne razumem zašto se ova smešna liga, u državi bez ikakvih fudbalskih uspeha, zove Super liga? Pa nismo mi fudbalska velesila kao Hrvatska, pa da se možemo razmetati samohvalisanjem. Mi smo jedan zapušten narod u nestajanju.

  2. Tzv. Super ligu treba ukinuti, a C. Zvezdu i Partizan raspustitit. Stadione porušiti, teren izravnati bagerima, i na njihovom mestu podići parkove. Da parkove. Nikakve biblioteke, muzeje, i slično. Samo parkovi da se na mestu ovih objekata sagrade biće dovoljno. Koliko su ovi fudbalski klubovi građanima Srbije doneli dobra, pameti, mudrosti i poštenja ne bi bilo šteta da iza njih ostane najobičnija ledina.

  3. Nemojte tako, u zlatnom dobu mora biti i fudbala pa makar i onakvog kakav je kod nas. A publike ionako skoro da i nema na stadionima pa se svodi na isto…

  4. Ni slucajno odlagati, mi smo najhrabriji narod, igrati samo derbije I utakmice se ni slucajno me smeju odigravati ako nema bar 15000 gledalaca, a pale utakmice na pivo pljesku I muziku… Da uziva narod u zlatnom dobu, zasluzio je

Ostavite komentar


Sport

Rafael Nadal doneo bitnu odluku za kraj leta 8

Rafael Nadal doneo bitnu odluku za kraj leta

Španac Rafael Nadal ove nedelje učestvuje na turniru u Baštadu, uskoro ga očekuju obaveze na Olimpijskim igrama, a krajem avgusta gledaćemo ga i na poslednjem Grern slem takmičenju u sezoni.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.