Sve po spisku može, predsednika ne može

Utakmica Partizan - Napredak prekinuta zbog vređanja Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. IZ SVEGA PRIZILAZI PITANJE : DA LI JE VREDJANJE DOZVOLJENI BILO GDE ???

  2. Vučić pomogao Partizanu? Najpre ga je doveo do samrti, da bi se pojavio kao kobajagi lekar. Zlo se nadvilo nad SD Partizan, a uzrok tome je Aleksandar Vučić i ljudi koji su njegovi poslušnici.

  3. Novinar Banjac je u pravu..bio sam.na utakmici Zvezda-Torpedo..a isto je bilo i vs Hajduk Kula gde je policija tukla i jurila navijace na severu..(mislim da je bas vs Hajduk..Uros Misic,bakljom zestoko povredio jednog policajca..)..i niko utakmice nije prekidao..Bilo je jos skandiranja protiv Vucica ranijih sezona..Posebno je to slucaj u Subotici..gde navijacka grupa Blue marines..ima sjajnu pesmicu posvecenu Vucicu..i nikakvih prekida..nema

  4. Treba doneti zakon i sprovesti ga. Ne bi trebalo nikoga da vređaju. Ali takođe sam Predsednik mora da se ponaša u skladu sa tim. A svedoci smo svakodnevnog vredjanje od strane samog Predsednika.

  5. a delijine pesmice brnabi(ne osuđujem delije) nisu razlog za prekid. nije tvoje brnaba……

  6. Ako smo stvarno rodne ravnopravnosti i tolerantno društvo,ovo nije uvreda,bar za AV-a i Premijerku!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.