Sve uzavrelija atmosfera na jugu Srbije uoči utakmice Radnik - Partizan: Policija prva reagovala 1Foto: FK Radnik

Zbog najave da će na utakmici Super lige Srbije u Surdulici između domaćeg Radnika i Partizana biti više od 5.000 gledalaca, iz Policijske uprave u Vranju stiglo je saopštenje o snimanju i fotografisanju tribina i navijača.

„U skladu sa članom 52. stav 2 Zakona o policiji Republike Srbije, Policijska uprava u Vranju na ovaj način obaveštava javnost da će snimati i fotografisati događanja na terenu i na tribinama“, navodi se u saopštenju vranjske policije dostavljenom dopisništvu Danasa.

Gradski stadion u Surdulici ima kapacitet od oko 3.400 mesta, ali se zbog važnosti utakmice i za jedan, i za drugi tim očekuje mnogo veći broj navijača kako domaćeg tima, tako i Partizana, sa juga Srbije i Severne Makedonije.

Utakmica se igra u ponedeljak od 17 sati, a iz Uprave Radnika potvrdili su da će ulaznice biti puštene u prodaju od sutra, uz preporuku da navijači na vreme obezbede „kartu za istorijski meč“ koja će se prodavati po ceni od 300 do 500 dinara.

Fudbalaeri Radnika u prolećnom nastavku prvenstva nisu pretrpeli poraz i bore se za plasman u plej of, dok Partizan samo pobedom u Surdulici može da ostaneu egal borbi sa timom Crvene Zvezde za šampionsku titulu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari