Svetski trend – dobar za popunjavanje „rupa“

Tema Danasa: Da li je potrebno i korisno angažovanje stranih sportista u srpskim reprezentacijama

Ostavite komentar


  1. Profesionalni sport ne spada u sport nego u zabavu
    Vrhunski spoert ne treba da ima nikakvu vezu sa državom

  2. Ovaj tekst je baš bezvezan. Opravdava gest Maljkovićke pozivajući se na praksu u drugim državama. OK, ako je dozvoljeno, znači da je opravdano i da sa tom praksom treba da nastavimo.
    Ako se praksa “dovođenja“ stranih igrača nastavi (mnogo precizniji izraz je kupovina) onda će uskoro sva prva mesta i zlatne medalje uzimati reprezentacije zalivskih zemalja sa Bliskog istoka.
    Pravo pitanje u vezi ovakvih transfera je zašto je srpski sport u deficitu sa vrhunskim atletama i kako se taj problem može prevazići.
    Ako već pratimo svetske trendove, hajde da onda jednom budemo i korak ispred i recimo angažujemo Džejmsa Hardena. Odlično bi se uklopio u taktiku Maljevićke a globalistički orijentisani novinari is Danas-a i ljubitelji rodne ravnopravnosti bi bili ushićeni.

  3. Sta znaci “rasisticki prizvuk” i ko od vas novinara i u ime cega ga tako karakterise? Pitanje nije boje koze vec zasto Daboviceva nije u reprezentaciji! Ovaj tekst je opsiran i dotice se koje cega ali ne daje odgovor na postavljeno pitanje!!
    Od vas ocekujem da se bavite korektnim novinarstvom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.