Tek stigao, a već mu otkucava sat

Fudbalski savez Srbije dočekao selektorsko "da" Dragana Stojkovića, mesec dana pre početka mundijalskih kvalifikacija

Ostavite komentar


  1. Jedini komšijski igrač koga sam istovremeno obožavao i „mrzeo“ (sportski).Da li energiju koju je imao kao igrač može da prenese ovim zvezdama splavova – videćemo. Znoj, krv, patriotizam – to je prilično pohabano ovde, a posebno kad te dovede, pardon , angažuje „patriota“ Kokeza ! Priča, „novac nije bio presudan “ je po mom osećaju netačna, jer baš želiš,hoćeš, hoće te, prihvataju da si gazda i da ti se ne trpaju a pregovori traju mesecima (!?). OK, imam rezervu ili sumnju u rezultat ali Srećno Piksi !

  2. “ Videćemo šta će od svega toga biti“ ! Pa biće ono što je mnogo puta već viđeno . Mi mislimo da je dovoljno promeniti selektora pa da krene kako treba . Ma jok ! Sve dok budu na funkcijama neke Kokeze , biće sve isto .

  3. Zaista smo naivni,mislimo promeniš selektora i sve će da krene,sad ispade da je tamo neki trener koji ni jedan poznati klub nije trenirao bolji od Tumbakovića koji je prošao i sito i rešeto,politika je svugde,zlo i naopako.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.