Grend slem je čistilište bez milosti i svakog udari tamo gde je najtanji – osim šampiona: Zašto Đoković nije ušao u finale?

Ostavite komentar


  1. Đoković je došao nespremsan na turnir i to je glavni razlog njegovog pada.Nije išao na prethodne turnire i mislim da mu dolazi kraj.

  2. Koliko je ovo vazna vest?
    Covek igra za novac, za sebe. Kako se u to uklapaju po nekoliko tekstova na svakom novinsk

  3. Meni je enigma kako se neki uklapaju u citanje i komentarisanje clanka koji ih ne interesuju. Novinati pisu a mi biramo . Da ,jos komentarisu na ispod vise clanaka. Cudno zar ne ?

  4. Kralj je KRALJ! Niko nije vladao beskonacno, pa ni nas Nole. Istorija tenisa ce svedociti o njegovoj velicini! Bravo GENIJE!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.