Meč između Novaka Đokovića i Aleksa de Minora u četvrtfinalu Vimbldona igraće se u sredu 10. jula, a organizatori turnira saopštili su da ne bi trebalo da počne pre 16 časova.

Duel drugog i devetog igrača na ATP listi na programu je posle susreta između Jelene Ribakine i Elene Svitoline, koje na teren izlaze u 14.30 sati.

Najboljem srpskomi i australijskom teniseru ovo će biti četvrti međusobni duel, a u prethodna tri Novak Đoković je dva puta trijumfovao.

De Minor je bio bolji u januaru na Junajted kupu u Sidneju (6:4, 6:4), dok je Novak Đoković savladao svog rivala na prošlogodišnjem Australijen openu (6:2, 6:1, 6:2) i ovogodišnjem mastersu u Monte Karlu (7:5, 6:4).

Kad i gde možete da gledate meč četvrtfinala Vimbldona između Novaka Đokovića i Aleksa de Minora? 1
Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

U isto vreme (oko 16.00) na terenu broj jedan sastaju se Italijan Lorenco Muzeti i Amerikanac Tejlor Fric, a pobednik ovog meča će u polufinalu biti protivnik boljem iz duela Novak Đoković – Aleks de Minor.

Meč četvrtfinala Vimbldona 2024. između Novaka Đokovića i Aleksa de Minora igra se u sredu 10. jula oko 16 časova, a direktan prenos možete pratiti na kanalima RTS 1 i Sport klub 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari