Novinar Tajmsa o sukobu između vimbldonske publike i srpskog tenisera: Neću da se izvinjavam što se divim Đokoviću

Ostavite komentar


  1. Pa, lepo napisano…videćemo koliko ovakav(ovakvi) tekstovi mogu uticati na Novakove hejtere na Vimbldonu.

  2. Kakav divan i topao tekst! Koliko divljenja i postovanja prema nasem teniseru! I sve istina!

  3. Korektna analiza britanskog novinara.Novak je za razliku od Nadala i Federera kompletna ličnost.Njegov intelektualni i mentalni kapacitet nadilazi obojicu ovih tenisera.Može ga publika Vimbldona nesimpatisati ali on je takva veličina da ih uvek sabije u ćošak.
    Jedinstveni Novak nadmašuje sve u teniskom svetu i njegovi uspesi neće dugo,dugo biti nadmašeni sviđalo se to ili ne njegovim protivnicima.

  4. Ne mogu Britanci da oproste Đokoviću kao ni našim dvema ženskim teniskim divama što su kao teniske junoše odbile britanski pasoš. I to pošto je Britanija sa ostalim NATO ološem svesrdno bombardovala Srbiju. Da se neko usudi da se njima protivi kao što je to uradila Srbija. Ali tada ih je bilo barem 500 na jednoga. A Đoković im pokazuje, kad je odnos 1 na 1, pa makar bilo i 1000 gledalaca protiv njega, da tri koplja iznad svih njih. Zato ga svuda na Zapadu, u NATO zemljama, mrze. Ma mogu da mu pljunuo pod prozor. Onako iz potaje, kad ih niko ne vidi

  5. Da divan tekst iskusnog novinara.
    Kad imaš rezultate i uspešan si u sportu kao Novak , onda je normalno imati negativne komentare iza sebe jer što si uspešniji njih ima više .
    Zato opušteno, moraju svi ti novinari , i sve te novine da zarađuju a Novak je baš idealan za sve to , pogotovo odakle dolazi.
    Moraju malo i svoju sujetu da zadovolje .
    Jednog dana kada se Novak povuče, ukapiraće šta su izgubili, e onda će promeniti priču , utrkivaće se da dobiju intervju od Novaka , i da pišu o njemu.
    Živi bili , pa videli.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.