Đoković obećao publici da će i ubuduće nastupati za Srbiju: „ Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama“ 1Novak Đoković i Hamad Međedović. Foto: Starsport

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle duela dublova u kojem su on i Hamad Međedović bili bolji od Grka Petrosa Cicipasa i Aristotelisa Tanosa (6:3, 3:6, 6:3), da mu ovo nije bio poslednji nastup za reprezentaciju Srbije.

„Hvala od srca, došli ste i juče i danas u velikom broju. Zadovoljstvo je igrati pred vama. Sedma godina od kad sam zadnji put igrao za Srbiju. Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama. U „Pioniru“ ili negde drugo. Dajete nam uvek vetar u leđa. Hvala vam puno na podršci“, obratio se Đoković publici u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a zatim pohvalio Međedovića:

„Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost. Bravo, Hame. U momentima kada se lomio rezultat on je nosio naš tim. Bez lažne skromnosti govorim. U momentima kada je bilo najvažnije odigrao si najbolje“.

Đoković se zahvalio i Filipu Krajinoviću, koji je objavio da je završio karijeru.

„Ono što je nama u reprezentaciji bitno. Dugogodišnji član reprezentacije Filip Krajinović je sa nama i on se povlači zvanično. Pozvali bismo Filipa da mu odamo priznanje za sve što je uradio za srpski tenis. Uvek će biti sa nama kao prijatelj, ali danas je poslednji dan njegove karijere. Bravo, Fićo“ , rekao je najbolji srpski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari