Možda je to poslednji meč koji ću igrati u Srbiji: Đoković pozvao navijače na Dejvis kup duel protiv Grčke 1Foto: Printscreen /RTS

Novak Đoković otkrio da ga u nastavku karijere motivišu nastupi na grend slem turnirima i nastup za reprezentaciju Srbije.

On je pozvao navijače da dođu na predstojeći Dejvis kup duel koji Srbija igra protiv Grčke (14. i 15. septembar u Beogradu) i dodao da je to, možda, poslednji put da igra u domovini.

„Odlično je sve za sada, teče u najboljem redu. Ja sam nekoliko puta ove godine rekao, jer me svi pitaju na konferencijama: ‘dobro, šta te dalje motiviše?’. Mene motivišu Grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što sam još uvek na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, koga znam još iz detinjstva. Pored te zlatne medalje i prvog Vimbldona, izdvojio bih taj Dejvis kup 2010. godine. Jer, kada igrate za svoju zemlju, imate saigrače na klupi, selektora, podršku sa tribina. Format je takav da se sve izmenjalo i nemamo mnogo priliku da igramo kod kuće. Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u ‘Pioniru’ pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas“, rekao je Novak Đoković za RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari