Oglasio se "influenser" koji tvrdi da je pogodio Đokovića u glavu: Dešava se, nadam se da nije povređen (VIDEO) 1Đoković na današnjem treningu. Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

 

Falko Mario Feri, momak čija je flašica vode pala Novaku Đokoviću na glavu posle meča sa Francuzom Korantenom Muteom na mastersu u Rimu, u objavi na svom Instagramu objasnio je šta se dogodilo.

Mario Feri poznat po provokacijama na društvenim mrežama, sada ističe da je ovo bio nesrećan slučaj i da se izvinio srpskom teniseru.

„Želeo sam da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula“, saopštio je Mario Feri.

Na snimku deluje da je aluminijumska flašica ispala iz ranca drugog momka pravo na glavu Novaku, ali Feri, koji je influenser, tvrdi da je on kriv.

„Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno“, dodao je on.

Đoković sutra, u duelu s čileancom Alehandrom Tabilom, igra i za proboj u osminu finala i za 1.100. pobedu u karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari