Đoković otkrio da li ga muči povreda: “Trebalo bi da je sve u redu” 1Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Srpski teniser Novak Đoković je u obraćanju medijima pred početak US opena rekao i da je “imao nekih problema” proteklih dana, ali da nije u pitanju ništa ozbiljno.

On je u petak preskočio zakazani trening sa Dancem Holgerom Runeom, da bi u subotu posle pola sata prekinuo sparingovanje sa Stenom Vavrinkom, što je izazvalo lažnu uzbunu, jer je, zapravo, želeo da se prebaci na drugi teren.

„Nisam trenirao samo na Artur Ešu, već i na još jednom manjem stadionu sa Vavrinkom. Pošto na Ešu dobijamo samo sat vremena svaki dan“, rekao je Novak, a zatim objasnio:

„U petak sam trenirao sat vremena vani i onda nisam trenirao na “Ešu” jer sam imao nekih problema. Ipak, danas to nije toliki problem, tako da sam ostao na treningu sa Vavrinkom, a posle razgovora sa vama idem na još jedan trening. Za sada je sve u redu, u tom kontekstu nekom širem, odnosno većem, nije neki ozbiljniji problem“, rekao je Novak za srpske medije u Njujorku.

Đoković prvi meč na ovogodišnjem US openu igra u noći između ponedeljka i utorka (oko 2.30) protiv Moldavca Radua Albota, 138. na ATP listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari