Kad i gde možete da gledate meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea u 2. kolu US opena? 1Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Srpski teniseri Novak Đoković i Laslo Đere sastaju se u 2. kolu US opena, a ovaj meč je na programu u četvrtak 29. avgusta (oko 2.30).

U prvom kolu ovogodišnjeg US opena osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu pobedio je Moldavca Radua Albota (6:2, 6:2, 6:4), dok je Đere bio bolji od Nemca Lenarda Štrufa (6:7, 6:1, 6:7, 6:4, 6:4).

Đoković i Đere su se i prošle godine sastali na US openu, a teniser iz Sente je izgubio iako je vodio sa 2:0 u setovima.

“Nema tu šta puno da se kaže. Fizički ću biti spreman, nadam se da će i ruka biti dobro. Svi dobro znamo ko je Novak i šta je sve postigao u tenisu. Brojevi su na njegovoj strani – ne samo protiv mene, nego protiv bilo koga. Prošli put sam igrao odlično i bio sam u dobroj formi, jako dobro sam odigrao protiv Novaka. Svakako, šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane mreže, ali ovaj sport je veoma čudan. Par puta mi je došlo da spakujem torbe i da odem kući, a na kraju sam preokrenuo i pobedio”, kaže Đere.

Sve mečeve sa US opena možete gledati na kanalima Eurosporta, a meč između Novaka Đokovića i Lasla Đerea, čiji početak se očekuje oko 02.30 sati, biće emitovan na kanalu Eurosport 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari