Kad i gde možete da gledate prvi meč Novaka Đokovića na ovogodišnjem US openu? 1Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu US opena igra protiv Radua Albota, a ovaj meč je na programu u utorak 27. avgusta (oko 2.30 sati).

Moldavac, koji ima 34 godine trenutno je 138. igrač na ATP listi, u glavni žreb poslednjeg grend slema u sezoni plasirao se iz kvalifikacija i ovo će biti njihov prvi međusobni duel.

Srpski teniser je u Njujork stigao u sjajnom raspoloženju posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, međutim, kako je i sam priznao, ima problem sa povredom.

„U petak sam trenirao sat vremena vani i onda nisam trenirao na “Ešu” jer sam imao nekih problema. Ipak, danas to nije toliki problem, tako da sam ostao na treningu sa Vavrinkom, a posle razgovora sa vama idem na još jedan trening. Za sada je sve u redu, u tom kontekstu nekom širem, odnosno većem, nije neki ozbiljniji problem“, rekao je Đoković na konferenciji za medije u subotu.

On je dodao i da je motivisan da i dalje ispisuje istoriju tenisa, odbrani trofej na turniru koji je osvajao četiri puta u Karijeri (2011, 2015, 2018. i 2023) i tako dođe do svoje 25. grend slem titule.

Pobednik meča između Đokovića i Albota u drugom kolu sastaje se sa boljim iz duela u kojem igraju Nemac Jan-Lenard Štruf i Laslo Đere iz Srbije.

Sve mečeve sa US opena možete gledati na kanalima Eurosporta, a meč između Novaka Đokovića i Radua Albota, čiji početak se očekuje oko 2.30 sati, biće emitovan na kanalu Eurosport 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari