Đokovićev sin polako preuzima deo slave svog oca: Stefan pokazao publici u Vimbldonu kako Novak igra smeč dijagonale (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Novak Đoković prošao je u četvrto kolo Vimbldona pobedom nad Australijancem Aleksejom Popirinom (4:6, 6:3, 6:4, 7:6), a srpski teniser je tokom meča imao podršku sa tribina svoje porodice.

Koliko mu je važno da zabeleži dobar rezultat posle operacije kolena govori i činjenica da njegove duele u loži Centralnog terena prate supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan.

Tokom susreta sa Popirinom najveću pažnju publike i medija privukao je Stefan, svojim reakcijama tokom važnih poena, a posebno u taj-brejku četvrtog seta, koji je odlučio pobednika.

Nakon što je pri rezultatu 2:2 napravio mini brejk, srpski teniser je servirao da poveća prednost, Australijanac je jedva vratio lopticu preko mreže, a Đoković je najpre pustio da loptica padne na travu, a tek onda smeč dijagonalom stigao do poena,.

Đokovićev sin polako preuzima deo slave svog oca: Stefan pokazao publici u Vimbldonu kako Novak igra smeč dijagonale (VIDEO) 2
Foto: EPA-EFE/ATIENZA

Stefan je potom ustao sa svoje stolice i pokazao kako je njegov otac došao do važnog poena, što je izazvalo pažnju publike na Centralnom terenu i režisera televizijskog prenosa.

U narednoj rundi Vimbldona protivnik Novaka Đokovića biće Danac Holger Rune, koji je u subotu uz puno truda eliminisao Francuza Kventina Alisa (3:2), trenutno 220. igrača na ATP listi.

Meč osmine finala između Đokovića i Runea je na programu u ponedeljak, a organizatori turnira objavili su da će početi u 18.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari