“Žao mi je Đokovića, izašao je sa terena gotovo ponižen”: Gren slem šampion oštar prema Novaku posle poraza od Sinera

Ostavite komentar


  1. Dolaze mladi, kao i u svakom sportu, smwna generacija. Samo treba umeti otici u pravom trenutku. Panata, s…s, nije izgledao pon8zen!

  2. Ali je Levatu, u 38oj godini izgubio u finalu a ne u prvom kolu kao onomad Federer kad ga je Hurkač odlučio od tenisa.

  3. Poprilično glupa izjava – žao mu je Novaka koji je izgledao ponižen!?
    Ponižen si ako te u finalu mastersa pobedi najbolji igrač na svetu, koji je mlađi od tebe 15 godina, rezultatom 7:6 6:3!?
    Pa šta je trebao Novak da uradi posle poraza u finalu Wimbelona od Alkaraza – da se ubije odmah pred gledaocima na stadionu? Ne, on je otišao na Olimpisjke igre i posle mesec dana pobedio tog istog Alkaraza, koji je verovatno kao Siner – jedan od dvojice trenutno najboljih na svetu.
    Novak realno već igra iz penzije i dolazi do finala najjačih turnira, pa će i ove godine (koja mu je pri tom bila veoma loša) ponovo igrati na završnom mastersu u Torinu na koji dolazi samo 8 najboljih u tekućoj godini.
    Zaista ponižavajuće …

  4. Ma jeste covek u velikoj neugodnosti.Odjednom si omatorio,motorika,refleksi i sve ostalo usporava,ali to je redosled zivota i tom se niko nemoze suprostaviti vec polako se prilagoditi(takva nam je cud,ne odmah) i kad dodje trenutak skloniti se u senku u slavnom trenutku a ne zaista na donjoj tacki poraza!Djokovic je velikan tenisa i zna kad ce povuci taj potez!

  5. Cuj ponizen sta lupas pa nije on bolji a kad nole nema dobar Dan izgubi dal se javio kad je nole osvojio olimpisko zlato nole se nikad ne predaje ovaj pensioner ne zna sta prica

  6. Па, Паната је изузетно познат тенисер, освајач многих грен слемова, а истакао се освајањем истих и у својој 38ој години, тако да је он стварно изузетно релевантан да даје овакве коментаре о Ђоковићу, много више од било ког другог, с обзиром на своја врхунска достигнућа, најдужим стажом као број 1, највећим бројем грен слем и мастерс ти итд.

  7. Treba znati i imati mudrosti kada da se povučeš.
    Đoković je imao sjajnu priliku da se povuče posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Otišao bi kao šampion.
    On više neće osvojiti nijedan Graed Slem , a pitanje je i za masterse. Poniženje jeste kada te mlađi gaze ne dajući ti šansu da im se ozbiljnije suprotstaviš, pa tako deluješ potpuno bespomoćno i ispod njihovog nivoa. Time poništava sve štoi je ranije postigao.

  8. Ne treba Novaka žaliti, ni u kojem slučaju. Ne mora više, ni da pobeđuje. Retko kome je pošlo za rukom, da stigne dokle je on stigao!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.