Teodosićeva oproštajna žurka govori sve i ne objašnjava ništa (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE

Doskorašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, kojeg je selektor Svetislav Pešić precrtao sa spiska igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo, napravio je žurku kojom se oprostio od saigrača.

Kako se vidi na ekskluzivnom snimku Mozzart sporta, proslavi u jednom ugostiteljskom objektu prisustvovali su i neki članovi reprezentacije, koji se trenutno nalaze na pripremama.

Kako prenosi Mozzart sport, hit večeri bila je pesma „Jednoga dana žaliće mnogi što ga više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena…“.

Na snimku se vidi kako su se Teodosiću u pevanju pridružili i, vidno dobro raspoloženi, Jokić, Gudurić, Milutinov i Kalinić.

https://www.youtube.com/watch?v=ADkc46lvl7U&ab_channel=MozzartSport

 

Očigledno da je Kalinića posebno pogodilo to što plejmejker Virtusa neće nastupiti na šampionatu Starog kontinenta, jer je tu vest prethodno na svom Instagramu prokomentarisao tako što je objavio srce, znak podrške svom bivšem saigraču.

 

Košarkaši Srbije trenutno se nalaze na pripremama za utakmice koje igraju krajem avgusta sa Grčkom i Turskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kao i nastup na Evropskom prvenstvu u septembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari