Terzić najavio izgradnju novog stadiona od 200 miliona evra

Ostavite komentar


    1. ne govori terzić baš bez veze . ne zaboravite da je ključ od kase kod bivšeg , a i sadašnjeg, vođe navijača .

  1. Pa probajte sa vašim drugarima, vođama navijačkih grupa. Taman da deca malo properu novac a i vi da se ugradite i svi srećni, svi zadovoljni.

  2. Mi definitivno nismo zemlja fudbala. Sve sto smo sposobni da proizvedemo su neredi, Alkatraz, Sale Mutavi, Terza i Arkan. Mozemo samo da se takmicimo sa savremenim svetom u drugorazrednim sportoivima, npr. odbojka, vaterpolo itd. Treba stati na loptu i priznati. Tu treba ulagati pare.

  3. „Moramo se prilagoditi gledaocima, jer smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga razvoja našeg kluba“
    Gospodine Terzi’u ne igra fudbal novi stadion vec igraci predvodjeni dobrim strrucnim stabom I upravom,a to Zvezda,na zalost,nema.

  4. Kako vam ide, treba da pravite stadion od bar 500 miliona evrića!!! Ovde je Bog rekao – zbogom pameti!!

  5. Pre dve godine, tri je država uzimala pare iz javnih preduzeća da bi isplaćivali plate igračima…

  6. Ne znam kome, na pamet, padaju ovakve sulude ideje, i ko je lud da u nesto sto rapidno propada poslednjih tridesetak godina ulaze 200 miliona evra?! Sto se mene tice, i srpskog fudbala, ja bih pozatvarao i ove postojece stadione jer se na njima, i oko njih, okrece sve ono sto je najgore u ovom narodu.

  7. Zvezda je pala na najniže grane od kad postoji ovaj klub. Kako će novi stadion popraviti rezultate Zvezde? To je naš novac kojim oni žele da se igraju. Ako hoće da izgrade stadion neka se privatizuju, igraju i osvajaju značajne titule, ne samo titule Pivarske lige, i onda da nadju jakog sponzora koji će da im pomogne u izgradnji. Porez od gradjana nek ide tamo gde treba, za javna dobra, a ne da ide za Terzićeve i Vučićeve hirove.

    Neka se svi klubovi privatizuju više, odvoje od države pa ako znaju da igraju preživeće ako ne propašće. Gajimo već 20 godina klubove kao protočni bojler, samo da se prodaju igrači na brzinu, napune tribine marihuanom, i da se gaje trutovi od igrača.

  8. 42000 kapacitet???!!! Ne moze klub koji ima milone navijaca da ima stadion tog kapaciteta… pogotovo ako „smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga razvoja našeg kluba“. Za svaku evropsku utakmicu Zvezda moze da proda 100000 i vise ulaznica tako da je sadasnji kapacitet minimum minimuma. Jedino ako Terzic i ekipa imaju nameru da izgrade moderan stadion srednjeg kapaciteta i da zveknu cene ulaznica koje sebi u Srbiji moze da priusti taman toliko ljudi koliki je planirani kapacitet, problem je jedino sto takvi dolaze iskljucivo na evropske utakmice.

  9. Samo par dobronamernih napomena projektantima buduceg zdanja-Salteri za prodaju karata treba da su u neposrednoj blizini saltera za prodaju opijata da se nasi vrli“ navijaci“ ne bi vise maltretirali sa dilovanjem po ulicama i zabacenim mestima.Isprojektovati i poseban prostor za prebijanje protivnickih navijaca Jednu od znamenitosti zdanja, tenk, staviti pod staklenu kupolu i zastiti ga od spoljnjih uticaja,a istovremeno ga ostaviti dostupnim za poglede pune divljenja.Prosiriti i spremista za baklje i ostalu pirotehniku,a sve u cilju nase „pravedne“ borbe protiv UEFA(protiv cijeg se novca koji dobijamo posle izleta u evropska nadmetanja,zanimljivo,uopste ne borimo vec ga sladostrasno brojimo).Insistirati i na posebnoj VIP prostoriji ,optocenoj luksuzom, a strogo zasticenoj od tudjih pogleda,u kojoj bi se celnici kluba,vodje navijaca(ups,tastatura vec krenula da pise – dilera) i predstavnici(i proslih i aktuelnih i buducih) vlasti na miru i opusteno dogovarali o talovima i planovima za buduce zahvatanje u budzet.Sanitarni cvor(kako gordo ime za bazen urina i drugih izlucevina) nikako ne prepravljati,ostaviti ga istim jer ako je, takav kakav je,korisnicima bio podesan sve ove godine ne treba ga ni menjati.Dimenzije terena smanjiti na apsolutni moguci minimum jer su aktuelne dimenzije too much za nase mucene fuzbalerose.Hvala na vremenu koje sam Vam oduzela i nadam se da sam barem malo doprinela da buduce zdanje bude brze,jace i bolje od predjasnjeg.

  10. A od koga ste kupili do drzavno zemljiste? Koliko ste ga platili? Koliko je para uslo u budzet Srbije ? Grada Beograda?

  11. Za SNS je ovo potez snova: pranje novca, podela medju ministrima, rodjacke firme dobijaju poslove oko izgradnje, dzepovi se lako pune i za sve odane, mladi se ugradjuju kroz pozrtvovani angazman protiv opozicije ! Zvezda, Zvezda!!!!

  12. To je isto kao neko ko je dužan i ružan,bez prebijene pare u džepu planira da izgradi raskošnu vilu jer mu „treba“.
    Ako računate na pare ovog naroda,o neeeee! I ako je od Vučića mnogo je!

  13. Kad počinje izgradnja Terziću,po završetku Vašeg sudskog postupka ili to ne utiče na naša nadanja boljem i lepšem stadionu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.