Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, on za to optužuje Savićevića

Ostavite komentar


  1. Da ima pravde i da se postuju zakoni,Terzicu bi bio zabranjen boravak i u Srbiji.

    1. Podrzavam ako Vucic dozvoli da se Terzicu zabrani da se bavi fudbalom u Srbiji. Glasajte

  2. “Nije očekivao to od Crne Gore“ a Crna Gora je očekivala od Tumbakovića i FSS da ih Tumbaković i dva igrača urniraju pred samu utakmicu sa Kosovom,da im zabiju nož u ledja i tako pomognu Kosovu da ishode povoljan rezultat u toj utakmici.Tumbaković se polakomio na 800 000 evra koliko stoji na ugovoru sa FSS pa je bio spreman da proda i rodjenu majku, kako se kaže,a ne Crnu Goru.Sve je to Kokezijada kako neko reče.Prosječni fudbalski radnici vode glavnu riječ u Srbiji.

  3. Jednom krimimalcu kao sto je Terzic da je pravde i zakona odavno bi mu se vec sudilo ovde u Srbiji. Pobegao od pravde i zakona zbog kriminalnih radnji posle par godina vratio se i vucic ga postavi za direktora na istu funkciju na kojoj je krao i „prao“ novac samo sada u jos vecem klubu!!Pa jel ovo normalno?!Kako niko ne pita tog istog vucica zato kriminalac ne odgovara nego ga postavio na funkciju?? Ceka da zastari slucaj i nikome nista!E stvarno smo glupi kao narod kada dozvoljavamo da ovakvi se bogate i prave nas budalama.

  4. Ako je tacno da je terzic vrsio pritisak da ne igraju za reprezentaciju cg
    sta je uopste trazio u cg kao i pre neki dan na granici kosova kad je znao da mu nece odobriti ulazak . Ako je kosovo srbija ko moze da mu zabrani ulazak

  5. Da li je i ovo diplomatska pobeda Vučića, Srbije i C.Zvezde. Nešto mnogo pobedjukemo a nikako da prodajemo ni prelaze ni granice.

  6. Da li je i ovo diplomatska pobeda Vučića, Srbije i C.Zvezde. Nešto mnogo pobedjukemo a nikako da prodjemo ni prelaze ni granice.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.