Tijana Malešević staje uz aut liniju 1 EPA/ANDREA LASORTE

Bivša odbojkaška reprezentativka Srbije počinje trenersku karijeru.

Pre nego što je ranije nego što se očekivalo završila sa aktivnim igranjem i posvetila se privatnom životu, Tijana Malešević je osvojila olimpijsko srebro, svetsku i evropsku titulu i još pregršt medalja sa Orlicama, a sada će svoje bogato znanje i iskustvo da prenosi na devojčice u OK Zlatibor.

„Posle deset godina inostrane karijere u Švajcarskoj, Češkoj, Poljskoj, Turskoj, Italiji, Brazilu i Rumuniji gde je i završila profesionalnu karijeru vratila se kući i na Zlatiboru dve godine za redom vrlo uspešno organizovala dečiji odbojkaški kamp TIN Volej sa svojom prijateljicom i saigračicom iz reprezentacije Natašom Krsmanović.

Sada je vreme za novu etapu u karijeri, trenerskoj. U našem klubu je prepoznala pravu priču i dolazi da stvaramo neke nove šampione. Tijana, srećno i dobro nam došla“, pohvalili su se čelnici pomenutog kluba na zvaničnim profilima Zlatiboraca na društvenim mrežama.

Maleševićeva je rođena 1991. godine u Užicu. Profesionalnu karijeru je započela u Jedinstvu, a posle je bila članica Volera, Pile, Agel Prostejova, Belediješija, Agil Voleja, Nestle Ozaskua, Seramiksana i Volej Alba Blaža. Sa terena se povukla  2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari