Todibo želi da pređe u Juventus 1Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Budućnost bivšeg igrača Barselone Žan Kler Todiboa izgleda da je usmerena ka Juventusu, a „Blaugrana“ čeka da dobije važnu finansijsku injekciju na ime realizacije transfera, nakon što im pripada 20 odsto od buduće prodaje fudbalera Nice.

Iako je ove nedelje najavljen dogovor sa Vest Hemom koji sa klupe predvodi Đulen Lopetegi, najnovije informacije koje stižu iz Francuske ukazuju da je Todibo već obavestio svoj sadašnji klub da želi da igra samo za Juventus.

Iz „RMC Sporta“ ističu da je Todibo već dogovorio uslove sa Juventusom, što bi podrazumevalo ugovor do 2029. godine sa godišnjom platom od dva miliona evra neto po sezoni, ali sada italijanski tim treba da napreduje u pregovorima sa Nicom, piše katalonski sportski list Mundo Deportivo.

U cilju postizanja potpisivanja Todiba, list „Korijere delo Sport“ takođe ističe da Juventus radi na prodaji argentinskog krilnog igrača Matijasa Sulea i holandskog centralnog beka Dina Huijsena kako bi omogućili dolazak francuskog centralnog beka.

Gore pomenute informacije ukazuju da između dve prodaje očekuju da će dobiti oko 60 miliona evra, što je iznos i veći nego dovoljan za zatvaranje transfera Todiboa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari