Tomas Tuhel bi mogao da ostane trener Bajerna 1Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Preokret u Nemačkoj: Tomas Tuhel bi mogao da ostane trener minhenskog Bajerna.

Kako izveštava „Bild“ Tuhel bi mogao da nastavi sa radom u klubu i u sezoni 2024/25.

Iako je 21. februara sam Bajern najavio da će im se putevi razdvojiti na kraju sezone, odbijanja pojedinih stručnjaka koje je dobio bavarski klub u potrazi za novim trenerom u poslednje vreme, menjaju situaciju u korist bivšeg menadžera Čelsija, piše madridski list Marka.

– Vrata za ostanak Tomasa Tuhela naredne sezone još nisu potpuno zatvorena – prenosi „Skaj“.

U stvari, deo svlačionice i neke zvezde tima se zalažu za ostanak bivšeg trenera Dortmunda i PSŽ-a na klupi bavarskog giganta.

– Nekoliko igrača se i dalje nada da će Tuhel ostati. Manuel Nojer i Tomas Miler sprovode aktivnu internu kampanju da zadrže trenera. Ono što se čuje iz svlačionice je da, iako nije sve prošlo dobro po klub u ovoj sezoni, igrači su mnogo naučili od njega, a i pomoćnici su takođe veoma popularni u timu – preneo je „Skaj“.

Štaviše, večeras se direktori Bajerna sastaju kako bi se suočili sa situacijom jer se ne zna ko će biti trener u sezoni 2024/25.

Direktori moraju da obaveste Savet kluba zašto je došlo do odbijanja Ćabija Alonsa, Julijana Nagelsmana, Ralfa Rangnika i Olivera Glasnera.

– To je situacija kakva se nikada ranije nije dogodila u Bajernu – prenosi „Bild“.

S druge strane, izgleda da je Hansi Flik sve neizvesnija opcija za čelnike kluba, ali zato Roberto De Zerbi i Erik ten Hag ostaju na listi kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari