Trčimo, treniramo, skupljamo kilometre i donacijе za Iris 1Foto: Privatna arhiva

Klub sportista “Ko te juri”, koji se takmiče u atletskim, planinskim ili ocr disiciplinama i na taj način prikupljaju kilometre, odlučili su da svojim sportskim ciljevima dodaju i humanitarni karakter.

Članovi kluba će na svojim godišnjim takmičenjima imati zadatak da ostvare što veći broj pređenih kilometara, a ostvareni rezultat najboljeg tima biće pomnožen sa deset dinara i ta suma će biti uplaćena onima kojima je neophodna pomoć. Takođe, umesto kotizacije, učesnici će donirati novac.

U januaru KTJ timovi trče za Iris, devojčicu koja je doživela moždani udar.

Trčimo, treniramo, skupljamo kilometre i donacijе za Iris 2

Nakon uspostavljanja dijagnoza, uključena je u razne tretmane, koji su neophodni da bi joj se zdravstveno stanje poboljšalo, a Iris su potrebni specijalisticki pregledi, operacija tetiva, rehabilitacije, fizikalni tretmani, rad sa psihologom i logopedom, hipoterapije, hidroterapije, delfinoterapije, muzikoterapije, akupunktura, kraniosakralna terapija tretmani u hiperbaričnoj komori, ortopedska pomagala, medicinski materijal, lekovi i suplementi.

Sredstva su joj potrebna i za banjsko lečenje i personalnog asistenta kao i za putne troškove i smeštaj.

Klub sportista KTJ poziva sve koji su u mogućnosti da pošalju SMS: 978 na 3030 ili uplate izvrše direktno na Dinarskiracun: 160-6000000844036-29 ili Devizni račun: 160-6000000844058-60.

KTJ klub se zahvaljuje svim učesnicima izazova, kao i onima koji podržavaju trkački poduhvat i uplaćuju donacije za Iris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari