Treba li Loznici novi stadion?

Entuzijazam i oduševljenje budućim "najlepšim srpskim stadionom" pored Drine ne dele svi građani

Ostavite komentar


  1. Ne znam cemu vise cudjenje,pa Kopaonik,Zlatibor,Beorad…su ogledna polja pranja prljavih para kroz gradjevinsku industriju.Sve to je diglo cene do neba jer oni ne znaju u pare,niti kako se one stvarno zaradjuju.

  2. Imaju ga Lučani,Surdulica,Ivanjica,Inđija,Bačka Topola….
    Šta je sporno da ga ima i Loznica ?

  3. Ma jok, ne treba nam ništa! Jednog dana, za 50 godina, kad diđete na vlast, srušite sve stadione, škole, bolnice, preorite auto puteve, prodajte tenkove… ne bi vam bio prvi put!

  4. Tekst uopšte nije objektivan. Stari stadion je bio u lošem stanju i jako mali, trebali ste priložiti slike da potkrepite tekst činjenicama. Grad se razvija i u ekspanziji je. Trebaju mu i nove ulice i parkinzi i svašta još nešto, ali makar se nešto gradi.

  5. Mogli su stadion graditi van gradaili na bivsoj Viskozi,a tu ostaviti prostor da se prosiri bolnica i da su napravili staracki dom. Imalo je mesta i na polj.dobru „Gucevo“!

  6. Dokle god se pitate da li nešto novo treba u bilo kom gradu neće te imati podršku u narodu. Zanemari te to pričaj te šta će te vi tj.opozicija da uradi i napravi da pridobije taj isti narod
    A ogovaranje nečeg lepšeg novog i traženje dlake u jajetu dovešće vas na nivou statističke greške na sledećim izborima.

  7. Pominjete rešavanje Viskoze? Kako vas nije sramota! Ta fabrika ne radi 20-25 godina, zašto za svojih 10,12 godina vladavine niste to završili? Zato jer ste gledali šta možete da pokradete, rasprodate. Zašto to niste rešavali sa Vidojem dok ste bili u koaliciji? A stadion je uz urbanizaciju Lagatora možda klica modernog izgleda Loznice. Osim ako vama opet daju vlast!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.