Trener Barbastra bez straha uoči susreta sa Barselonom: Ništa nije nemoguće 1Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Voljom žreba odlučeno je ko će se sastati u šesnaestini finala Kupa Kralja, a Barselona će ići na noge četvoroligašu i malo poznatoj ekipi – Barbastra.

Fudbaleri Barbastra su bili uspešniji od Almerije u prethodnoj rundi Kupa Španije, a trener ovog tima Dani Martinez izrazio je zadovoljstvo što će igrati protiv katalonskog giganta i istakao da uprkos razlici između ova dva tima,“u fudbalu ništa nije nemoguće“, piše katalonski list Mundo Deportivo.

– Više smo nego srećni jer smo dobili jedan od najvećih timova Evrope i bez sumnje biće to veliki dan i fudbalska fešta koju ćemo svi doživeti, grad, okolina i klub – izjavio je trener ovog tima iz Aragona za EFE.

Takođe je istakao da će ova utakmica u kojoj, „logično“, kao favorit nastupa katalonski tim, biti „neizbrisivo sećanje za sve“.

Trener Barbastra je objasnio da neće biti potrebno motivisati igrače.

– Mi ćemo se truditi da se takmičimo na najvišem nivou koji možemo i otežati im stvari kao što smo to učinili protiv Almerije i, pre svega, uživati u posebnom danu fudbala na istorijskom događaju za sve nas – zaključio je Dani Martinez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari