Trener Crvene zvezde srećan zbog osvajanja trofeja koji mu je nedostajao: Čestitam svojim igračima na igri, a državi i FSS na izgradnji ovakvog stadiona 1Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice finala Kupa Srbije, u kojoj je njegov tim pobedio Vojvodinu (2:1), da je srećan zbog činjenice da je prvi put osvojio trofej u ovom takmičenju.

– Utisci su takvi da mogu da kažem da je lepo kad pobedite i uzmete duplu krunu. Svakako moram da pohvalim moje igrače. Imali su neverovatnu želju da mi podare i Kup. To je nešto što mi je falilo, što nisam imao. Srećan sam zbog toga. Uspeh pripada njima. Oni su odigrali dobru, tešku utakmicu. Kada imate već jedan osvojen trofej, treba da igrate finale protiv rivala koji je dobar, koji je imao utakmicu sezone. Osvajanje Kupa značilo bi mu i kvalifikacije za Ligu Evrope – rekao je trener kluba iz Ljutice Bogdana, a zatim dodao:

– Došli smo našpanovani dobro da damo sve od sebe i mislim da smo u tome uspeli. Čestitam im. Ovo je četvrta uzastopna dupla kruna, svaka im čast. Celoj porodici Zvezde čestitam trofej. Toliko su svi divni prema nama, 24 sata dnevno nam daju vetar u leđa.

On je zatim čestitao Fudbalskom savezu Srbije i državi na izgradnji stadiona u Loznici.

– Znao sam da je lep. Ovo je zaista nešto lepo. Čestitam FSS, državi, što su ovo omogućili. Bez njihove pomoći ovo ne bi moglo da se sagradi. Želeo bih da se koristi, neverovatan je ambijent. Mogli smo da vidimo sve na utakmici. Mislim da puno ovakvih stadiona imate. Vidite i u okruženju. Ovakav stadion ima na Kipru samo jedan. Mi imamo tri stadiona. Ništa manje nisu lepši ni oni u Leskovcu i Zaječaru. Izvrstan teren. Sve je bilo na svetskom nivou. Igrači u ovakvim uslovima mogu da pokažu veći kvalitet – istakao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari