Trener Dinama Antić zbog vređanja sudija ponovo „van terena“ na dve utakmice 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Disciplinska komisija FSS izrekla je novu kaznu predsedniku i treneru vranjskog kluba Draganu Antiću „Recku“ zbog uvredljivih reči koje je uputio na račun sudije Nenada Minakovića iz Novog Sada na poslednjoj utakmici koju je Dinamo u Surdulici ograo protiv OFK Bačke 1:1 (0:1).

Antić je kažnjen zabranom vodjenja ekipe na naredna dva meča tako da neće moći da bude na klupi „žutih“ u meču protiv Vojvodine sutra na „Karađorđu“, kao i u narednom kolu kada Dinamo u Surdulici dočekuje ekipu Proletera.

Dragan Antić, predsednik i trener Dinama, od strane disciplinskih organa FSS već je kažnjen sa 100.000 dinara i jednom utakmicom zabrane vođenja tima zbog pretnji sudijama na utakmici Super lige u Kruševcu kada je hteo i da povuče ekipu sa terena nezadovoljan deljenjem pravde.

Od početka sezone predsednik i trener Superligaša iz Vranja u više navrata je javno uputio uvredljive reči na račun gradskih funkcionera Vranja, novinara, kao i rukovodstva Kluba u malom fudbalu Vranje, koji se takođe takmiči u Super ligi Srbije.

Na utakmici u Novom Sadu, protiv Vojvodine sa klupe će Vranjance predvoditi trener Radmilo Jovanović, a to će biti i njegov zadatak u meču protiv Proletera koji će biti odigran na Gradskom stadionu u Surdulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari