Trener Partizana Gordan Petrić: Neću javno komentarisati zašto neki fudbaleri igraju loše 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić bio je zadovoljan pobedom svog tima u Kragujevcu protiv Radničkog 1923 (1:0), ali ne i partijom koju su prikazali njegovi igrači.

„Malo je drugačije u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Više smo igrali, ali neke stvari se ponavljaju koje ne bi smele igračima sa dosta utakmica u nogama. Tu postoje neki razlozi, nikada to javno neću i komentarisati, ali je bitno za njih da su uzeli tri boda i spremaju se za sredu. Kako ćemo se spremiti, to zavisi. Videli ste, dosta igrača je izašlo zbog nekih tekoba, Urošević koji nikada nije izlazio, tražio je izmenu. Moraćemo da uradimo nešto da ih oporavimo, da bi bili sveži za sredu“, rekao je trener crno-belih.

On je dodao da je njegova ekipa napravila puno grešaka.

„Dečije bolesti su kada kažemo da je teren bio loš, jer je bio takav i njima i nama, samo što je Radnički imao neko drugo opredeljenje. Da kažemo da im je u nekim situacijama uspevalo, ali smo im dozvolili nekim našim tehničkim greškama. Nismo imali miran pas u nekim situacijama i to je ono što me zabrinjava. Ali iza sebe imamo težak period, prošli smo u Evropi, dobili smo danas utakmicu, okrćemo se Crvenoj zvezdi, pa ćemo videti u sredu kako će biti“, rekao je Gordan Petrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari