Trener Partizana o dometima svog tima: Ima trenutaka kada igramo pametno, fali nam Kaminski 1Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Trener Partizana Željko Obradović rekao je na konferenciji za medije posle meča sa Monakom, u kojem je njegov tim posle produžetka pobedio sa 89:85, da njegov tim ima još puno mesta za napredak.

On je dodao da zahvaljuje igračima i navijačima na pobedi, a zatim se osvrnuo na trenutak kada je Majk Džejms trojkom doneo svom timu produžetak, jer se očekivalo da će neko napraviti faul nad sjajnim šuterom Monaka.

– Utakmica traje 40 minuta i u nekim trenucima se zna šta treba da radimo. To je nešto između nas, mene i mojih igrača. Ne pada mi na pamet da to delim sa drugima. Molio bih vas da me razumete. Imamo sledeće utakmice ovde, zašto bih ja davao informacije šta smo se mi dogovorili? To je između nas. Da ne bude da ne želim da komentarišem, ali smo imali dogovor tu i prethodnu odbranu i znamo kako ćemo i dogovaramo se u zavisnosti od situacije – rekao je trener crnobelih.

On je dodao da će u duelu sa Milanom morati veću minutažu da dobiju igrači koji su manje vremena proveli na parketu protiv Monaka.

– Kada se vidi minutaža, kako sam vodio tim, dolazimo do toga da su neki igrači bili izuzetno opterećeni. Igramo novi meč u četvrtak, zato je važno da se ostali uključe i da daju doprinos protiv Milana. Sigurno je da smo radili na tome, insistiramo, svaki trening, svaki video, svaki tajm-aut ponavlja se da idu na skok i u napadu i odbrani. Ne samo ja, nego svi pomoćnici. Svaki pojedinačno i to je to – istakao je Obradović.

Zatim je objasnio koliko ovaj tim još može da napreduje.

– Ima trenutaka kada igramo pametno, imali smo praktično dobijenu utakmicu. U prvom poluvremenu smo imali najlošije napadačko izdanje ove godine. U drugom je bilo neuporedivo bolje. Mogu da kažem da nam u tom segmentu fali Kaminski, ne znam kako će to da izgleda. Bruno daje veliki doprinos, ne želim da ga opteretim dodatnim informacijama. To su stvari koje će biti mnogo bitne na meču protiv Milana – kazao je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari