Trener Partizana očajan posle još jednog poraza njegovog tima: Nikada nismo bilo u ovako teškoj situaciji 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle utakmice prvog kola plej-ofa Superlige Srbije u kojoj je njegov tim izgubio od Čukaričkog (1:0) da crno-beli nikada nisu bili u ovakvoj situaciji.

U poslednjih pet kola Superlige Srbije Partizan je doživeo četiri poraza i sada zaostaje osam bodova za drugoplasiranim Čukaričkim.

– Izuzetno teška utakmica. Nikada nismo bili u ovako teškoj situaciji, ali Partizan je živeo i pre ovoga i živeće i dalje. Mnogo je teška situacija – rekao je Duljaj.

On je potom dodao da će razgovarati sa čelnicima kluba o njegovoj odgovornosti za loše rezultate ekipe.

– Teško je reći kako dalje. Ono što ću ja učiniti, to je da ću postaviti pitanje ljudima u upravi oko moje odgovornosti. Voleo bih da sam ja problem, to bi rešilo mnoge stvari. Partizan će i dalje postojati, ja ću uvek biti uz Partizan – izjavio je Duljaj, a zatim dodao:

– Nekada najteži teg nije u nogama, nego u glavi. Mnogo je teško kada su ljudi pod opterećenjem. To ne sme da bude izgovor, a ni limit bilo kom igraču. Važno je da vidimo šta je najbolje za Partizan. Bile su dve potpuno različite utakmice, a ono što se pamti je pobeda Čukaričkog. Mi smo u nezavidnoj situaciji i više skoro ništa ne zavisi od nas – rekao je trener Partizana.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je da je njegov tim dokazao da je bolji od Partizana.

– Mislim da smo zasluženo pobedili, u oba meča pokazali smo da smo u ovom trenutku bolji. Kažu da je teško pobediti istu ekipu u par dana, ali ne i nemoguće. Mi u to verujemo… Poželeo bih Partizanu i Duljaju mnogo sreće, a na nama je da se pripremimo za još važniju utakmicu sa TSC – rekao je Kerkez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari