Trener Partizana razočaran nastupom ekipe u duelu sa CSKA: Neki igrači nisu pokazali da imaju talenat za klub kao što je Partizan 1Aleksandar Stanojević (levo) i Marko Nikolić (CSKA). Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan rezultatom, a ni igrom svog tima u duelu u kojem su crno-beli izgubili od CSKA (3:0) u poslednjem meču turnira „ Bratski kup“, koji je odigran u glavnom gradu Rusije.

On je dodao da neki rezervisti nisu pokazali svoj talenat, ali da je to problem koji će da bude rešen.

Nije želeo nikog da imenuje, a šansu u drugom poluvremenu dobili su golman Miloš Krunić, Bojan Kovačević, Leonard Ovusu, Samed Baždar, Ibrahima Zubairu, Aleksa Janković, Bibars Natho i Đorđe Jovanović, dok je Aleksandar Filipović zamenio povređenog Marka Živkovića na startu utakmice.

– Sjajan ambijent, igrali smo strpljivo. Prvo poluvreme je bilo bolje za nas. U drugom poluvremenu smo definitivno izgubili kontrolu i CSKA je bio bolji. Nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Neki igrači koji su ušli u igru nisu pokazali talenat, ali to je naš problem i rešićemo to – izjavio je Stanojević posle utakmice.

On je dodao da igra ekipe nije bila na nivou kluba kakav je Partizan.

– Kao što sam već rekao, u prvom poluvremenu smo igrali dobro. Kontrolisali smo loptu, imali smo dobre situacije. Drugo poluvreme je bilo loše i defanzivno i ofanzivno. Nismo igrali kako smo želeli. Igra i rezultat, to nije dovoljno za Partizan – rekao je Stanojević.

Partizan nastavlja pripreme u Rusiji, a naredni protivnik biće im Lokomotiva, takođe član ruske Premijerlige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari