Trener Vojvodine najavio meč sa Partizanom: Imamo razloga za optimizam 1Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je najavljujući derbi utakmicu 2. kola Superlige Srbije protiv Partizana (Nedelja, 19.00) da ovaj meč dolazi u delikatnom trenutku, posle eliminacije Novosađana iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

„Utakmica sa Partizanom došla je u delikatnom trenutku, međutim, od dolaska u februaru imali smo i težak raspored i teške utakmice i plej-of. Ali, nakon ovog meča, ubeđen sam da ako ponovimo igre iz prvog poluvremena sa APOEL-om, imamo razloga za uspeh“, rekao je Batak, preneo je sajt Vojvodine.

Govoreći o Partizanu, Batak je rekao da se ekipa pojačala u odnosu na prošlu sezonu i da je uz postojeći kadar, sada kvalitetnija.

„Ali, ako budemo ušli kao juče u prvom poluvremenu, energetski, verujem da imamo razloga za optimizam. Malbašić se vratio posle povrede i dobro je odigrao protiv APOEL-a. U klubu vlada odlična atmosfera, prepoznato je da smo kao ekipa dali maksimum i igrali protiv ozbiljne ekipe, koja je ne tako davno izbacila i Partizan i Crvenu zvezdu iz Evrope. Ako ponovimo pristup, imamo mnogo razloga da verujemo u pobedu“, naveo je.

On je istakao težak raspored svoje ekipe, ali doda da veruje da Vojvodina to može da prebrodi.

„Da li je bolje ili nije, videćemo. APOEL, Crvena zvezda, APOEL, pa Partizan, na nama je da to prebrodimo. Mi posle toga treba da uđemo u seriju, ali to su samo na papiru lake utakmice, na terenu se dobijaju utakmice. Mi posle toga imamo Kruševac, pa Radnički u Novom Sadu, ali da ne gledamo mnogo u budućnost, predstojeći derbi nam je mnogo bitan“, rekao je Batak.

Vojvodina je u prvom kolu izgubila od Crvene zvezde (5:0), dok je Partizan odigrao nerešeno (3:3) protiv TSC u Bačkoj Topoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari