Trener Vojvodine priznao da su Beograđani zaslužili trijumf u finalu Kupa: Zvezda je bila bolja, ali pred nama je svetla budućnost 1Foto: Starsport

Trener Vojvodine Božidar Bandović rekao je posle utakmice finala Kupa Srbije u kojoj je njegov tim izgubio od Crvene zvezde (2:1), da su Beograđani bili bolji, ali da je njegova ekipa pokazala da ima lepu budućnost.

– Sjajan ambijent, sjajan stadion. Zvezda je kvalitetan tim, čestitam joj na pobedi. Što se tiče mog tima, zadovoljan sam kako smo igrali, imali smo dosta šansi, nismo ih koristili. Protivnik je imao šanse i dao je dva gola. Kod 2:0 smo imali veliku priliku Radulovića, ali je nismo iskoristili. Mogu da budem zadovoljan, imamo dosta dobru podlogu za budućnost. Što se tiče našeg stila, to ćemo da gajimo. Danas smo pokazali način na koji hoćemo da igramo. Nije lako Zvezdi napraviti
toliko šansi koliko smo mi – rekao je Bandović.

Novosađani će u poslednjem kolu Superlige Srbije imati priliku da obezbede odlazak u kvalifikacije za Ligu konferencije.

– Imamo još jednu utakmicu u kojoj moramo da pobedimo da bi otišli u Evropu. Presrećan sam što sam nastavio to što smo započeli, jer smo na dobrom putu. Sledeće godine ćemo biti mnogo jači, moramo da budemo, jer je Vojvodina veliki klub – rekao je Bandović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari