Trener vranjskog Dinama Dragan Antić nastavio sa uvredama na račun ministra Tončeva i medija  1Dragan Antić Foto: STARSPORT

Nakon što je još jednom isključen na poslednjoj utakmici protiv Trajala u Kruševcu, trener Dinama Dragan Antić Recko na press konferenciji napao je medije i potpresednika Vlade Srbije Novicu Tončeva.

– Prvo me je nakon događaja na utakmci u Kruševcu napao portal Info Vranjske, potom Kurir, Nova S. Mislim da nema razloga da me Info Vranjske blate, dok me je nova S nazvala „Vučićevim trenerom“, iako sam trener od 2000. godine, i nikada nisam bio ničiji trener, ali sam ponosan na Vučića i Srbiju – rekao je na press konferenciji Antić, a prenose lokalni portali u Vranju.

Antić je demantovao, prema navodima portala Info Vranjske, da je „klub platio troškove svih njegovih kazni“, navodeći da su te troškove platili „prijatelji i sponzori“, te da je, kako je rekao, „imao i podršku predsednika Srbije“.

– Klubovi sa kojima igramo nemaju veze sa sudijskim nepravdama prema Dinamu, znamo da iza toga stoji familija Tončev koja želi da Dinamo ispadne i iz Prve lige – prenosi Antićeve reči portal Info Vranjske navodeći da je trener Vranjanaca „još jednom pozvao Novicu Tončeva na poligrafsko ispitivanje zajedno sa njegovim saradnicima“.

– To zlo treba ukloniti iz srpskog fudbala, a i ne mogu da razumem kako može Tončev da bude ministar u Vladi Srbije, to je bruka za zemlju – rekao je na konferenciji za mediji Dragan Antić, a prenosi portal Info Vranjske.

Trener Dinama je po nepravosnažnoj presudi Osnovnog suda u Vranju a po tužbi Novice i Stanislava Tončeva osuđen na dve novčane kazne od po 250.000 dinara, zbog uvreda iznetih putem medija na njihov račun.

Zbog više ponovljenih incidenata, kao i povlačenja ekipe sa terena FSS je Antića kaznio sa godinu i po dana suspenzije i novčanom kaznom koja je kasnije ublažena.

FK Dinamo je sa klubovima Smederevo, Sinđelić, a po nalogu UEFA kažnjen sa dva miliona dinara kazne zbog sumnje u „narušavanje regularnosti takmičenja“.

Na meti trenera Dinama iz Vranja bio je i dopisnik Danasa iz Vranja, koji je bio izložen pretnjama i uvredama, zbog pisanja o njegovom nekorektnom ponašanju prema igračima, koji su protiv Dragana Antića pokretali i sudske sporove uz artbitražu Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari