Trener Zvezde nakon pobede crveno-belih nad Zenitom: Tek smo na početku, ali sam zadovoljan kako smo odigrali 1Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je posle utakmice u kojoj su njegovi fudbaleri pobedili Zenit (2:1) u Sankt Petersburgu da je zadovoljan partijom svog tima u prvoj utakmici na turniru Premijer kup.

– Važno nam je što smo pobedili na startu turnira, i to u ovakvom ambijentu na prelepom stadionu. Odnos igrača je bio sjajan, važno mi je bilo da dobro startujemo, ali očekuje nas još treninga i spremanja – izjavio je Izraelac, a zatim dodao:

– Želim da dobro izgledamo na terenu i da ono s treninga prenosimo na utakmice. Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača, na tome je fokus. Prvi gol smo postigli kao rezultat uvežbane akcije. Naravno, voleo bih da osvojimo turnir.

Bahar je bio zadovoljan partijom svog tima u duelu sa ruskim šampionom.

– Ne volim da ističem pojedince, govorim uvek o timu. Meni je bitno da igrači dobro rade, i da imamo takav odnos da im sve govorim u lice. Svidelo mi se što smo danas imali i duh i stav i želju – rekao je novi trener Crvene zvezde.

Crveno-beli će na turniru u Sankt Petersburgu igrati i sa Neftčijem i Fenerbahčeom.

– Zadovoljan sam rivalima, igramo sa dobrim ekipama i to je nivo onoga što nas čeka u Ligi šampiona. Testiramo sebe, ali je još uvek početak i tek dve nedelje treniramo – izjavio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari