Trener Zvezde prokomentarisao zvižduke navijača na meču sa Radničkim: Publika je u pravu, moramo da budemo bolji 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener Crvene zvezde Barak Bahar rekao je posle utakmice 10. kola Superlige u kojoj su crveno-beli na svom stadionu pobedili niški Radnički (1:0), da je najbitnije da je njegov tim osvojio tri boda.

– Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, isprobavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali verujem da ćemo u sredu biti bolji. Fokus je sad na Jang Bojsu – rekao je Bahar.

On je dodao da razume zašto je publika na stadionu „Rajko Mitić“ zvižducima pokazala da nije zadovoljna igrom crveno-belih.

– Publika je u pravu, moramo da budemo bolji. Znamo i promenićemo to – rekao je Bahar, a potom dodao da će njegova ekipa pokazati bolju partiju u sredu, kada na svom stadionu dočekuje švajcarski Jang Bojs u Ligi šampiona:

– Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang Bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sada je vreme da se posvetimo Jang Bojsu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari