Trinkijeriju "mrvice" od Partizana 1Trinkijeri Foto: STARSPORT

Nisu se prijateljski razišli; Andrea Trinkijeri je na kraju i tužio Partizan, želeći da dobije i sumu novca koja mu očigledno nije pripadala.
BAT je u sredu presudio u korist italijanskog stručnjaka, ali će na ima potraživanja aktuelni trener Bajerna dobiti 10 puta manje nego što je nameravao.

“ Tačno je da smo dobili presudu BAT po kojoj dugujemo bivšem treneru 70.875 evra na osnovu plata, plus bonus za plasman u četvrtfinale Evrokupa iako te mečeve nikada nismo odigrali. Taj ćemo iznos po presudi i instrukcijama BAT platiti. Tačno je i da je predmet tužbe bio iznos od 711.600 evra, uvećan za kamate i troškove skoro na 740.000, ali je tu od samog početka bilo jasno da su i pravo i pravda na našoj strani. Ovo što imamo da platimo je onaj deo Kovid sezone, mi to u postupku nismo ni sporili, ali eto nismo postigli dogovor vansudski, nego tek na sudu“, otkrio je visinu iznosa koju Partizan treba da plati Trinkijeriju, predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović u izjavi za Mozzartsport.

Italijanski stručnjak preuzeo je vođenje Partizana 2018. i u leto 2020. odlučio je da napusti crno-bele i prihvati daleko bolju ponudu evroligaškog kluba, Bajerna.

On je u kratkom mandatu na klupi crno-belih osvojio Superkup ABA lige i dva Kupa Radivoja Koraća 2019. i 2020.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari