Trka živi uz Beograđane

Dejan Nikolić za Danas o izazovima kroz koje je za 30 godine prošao maraton u glavnom gradu Srbije

Ostavite komentar


  1. Beogradski maraton je preživeo sve i svašta ali nije preživeo Vučića i njegovu bandu (pogotovu Malog i Vesića). Pre dve godine beogradskom maratonu je oduzeta međunarodna licenca zbog zloupotreba i neisplaćivanja nagrada učesnicima (pogotovu strancima, koji su najčešće bili i pobednici) tako da svako sledeće „takmičenje“ je lokalnog karaktera (bez međunarodne licence i podrške) i svako povezivanje sa nekadašnjim maratonom je zloupotreba.

      1. Primera radi Beogradski maraton je u 2015 zabeležio gubitak od 1,55 miliona , a na zarade zaposlenih je otišlo 8,7. miliona. Dugova je bilo i ranije, Grad je 2013 zbog 90.000 dolara inostranog i 2.100.000 dinara duga domaćim partnrima procenio da je to loše za imidž i prekinuo finanairanje preko ASS.

  2. „(13. septembra 2017. 17.49) Takođe bio je prisutan i profesor Branko Bošković, koji će lično spremati gradonačelnika Malog za polumaraton“. Da li ste već tada planirali da ministri Vlade Srbije pomognu da se Beogradski maraton izvuče iz finansijskih neprilika u kojima se godinama nalazi ??? MENADŽMENTU nije dovoljno ime BEOGRADSKI, nisu vam dovoljni resursi grada Beograda, sredstva MOK-a, sponzora, donotara, kotizacije učesnika ?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.