TSC i Čukarički kao ružno pače za Javni servis: Zašto RTS ignoriše prenose utakmica druga dva naša učesnika u ligama UEFA?

Ostavite komentar


  1. Kad se sklanjaju Zvezdi i ne smeju jave za bilo šta, ništa drugo i ni zaslužuju. Godinama ćute, ne bune se ni zbog čega, ničim se ne bore za sebe – ovo im je rezultat.

  2. Pa Jožini blizanci, pijavice, rupe bez dna…czv i part su brend ove nazovi države. Oni bre predstavljaju državu u najboljem svetlu, gde god se pojave. I bilo koji strani tim da dodje u prestonicu, režimski navijači se pokažu kao veeeelike patriote i kao veoma dobri domaćini….plus usput ih i puni ko stigne!!! A para samo kaplje, kaplje……

  3. Ruku na srce, Partizan je prošle sezone najviše doprineo srpskom koeficijentu i omogućio da se TSC i Čuka nadju u ovim takmičenjima. Nažalost, ovi su to sve prosuli, pa će i sledeći srpski šampion morati da krene sa baražom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.