TSC nastavlja sa dovođenjem zanimljivih fudbalera, posle Lazetića stigao i fudbaler Mančester sitija 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Đorđe Gordić pojačaće klub iz Bačke Topole.

TSC očekuju kvalifikacije za mesto u Ligi Evrope. Klub iz Bačke Topole želi da što spremnije dočeka sam početak kvalifikacija i s tim u vezi poslednjh dana maksimalno je posvećen jačanju sopstvenih redova.

Nakon što je odlučio da dovede Marka Lazetića, kome je, inače, Žarko Lazetić, šef struke TSCa, rođeni stric, na jednogodišnju pozajmicu iz Milana, prema saznanjima Sport kluba, po isotm modelu angažovao je i Đorđa Gordića, koji je pod ugovorom sa Mančester sitijem.

Nekadašnja nada lučanske Mladosti, Gordić je po potpisu ugovora sa Sitijem prosleđen belgijskom Lomelu na pozajmicu, međutim ubrzo je polomio metatarzalnu kost zbog čega je morao da ode na dužu pauzu.

Pokušaće nekadašnji mladi reprezentativac Srbije da revitalizuje svoju karijeru. Kao 20-godišnjak, pred njim su još godine dokazivanja, a bolju sredinu od TSC-a verovatno nije mogao da izabere, posebno jer u prošloj sezoni gotovo i da nije igrao.

On je januara 2023. potpisao čak petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem i odmah je prosleđen na potajmicu u Lomel. Lučani su tada zaradili 1,9 miliona evra na osnovu obeštećenja, koje bi moglo na kraju da bude i 2,2 miliona ukoliko igrač nastupima bude ispunio određene bonuse.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari