Tumbaković od ponedeljka na klupi Srbije

Ostavite komentar


  1. Bio lojalan, po diktatu i tajming napustio klupu CG i sad nagrađen. Prešao na viši nivo…

  2. Gospodine Tumbakoviću:,,Odaberite sve najbolje što ova zemlja ima ,ako ima?Sa tim u boj za Narod svoj!Ukoliko vam se bilo ko umeša,dižite sidro jer sramota će biti samo vaša.Molim Vas da budete samostalni,da vam ološ ne sastavlja ekipu već vi sami.Hvala

    1. Nisam najbolje shvatio,jel ovo sto pises ironija?Pa ovde u kokezaniji se biraju poslusnici a ne selektori!Ko bi normalan ovde bio selektor posle epizode sa Muslinom!

      1. Dobar izbor on ce podici vrednost igraca koji se nikad nebi prodali. Oni koji znaju da igraju oni su vec otisli. Ovi sto igraju ovde a imaju menadzere iz Nemanjine njih treba forsirati. Bravo za odabir selektora

    1. Da si imao i malo casti , tu nebih trebao doci ,znas sta su uradili Muslinu .Ti gazis preko leseva do svog cilja.

    2. Ko kaže da nije? Pa pre izvesnog vremena su isto objavili da je Ana postala premijer, kad ono…

  3. Ekipu koju je vodio više godina ostavio je na cedilu u važnom trenutku. Igrači su pametni momci, teško da će prevrtljivac ranga Tumbaković imati autoritet kod njih, a nije ga ni zaslužio. Prodao jedne, prodaće i druge.

  4. Jos jedno bedno posrnuce srpskog fudbala i srpske drzave…dovdjenje ovog coveka za selektora pokazuje svu nasu propast usvakom smislu!Samo pre neki dan on je vodio CG reprezentaciju i zbog pritiska Terzica i navijaca kao i nekih politicara nije hteo da vodi CG u mecu sa Kosovom…a covek profesionalac!Istog dana kada je trebao da vodi taj mec zenska reprezentacija Srbije u rukometu igrala je sa tim strasnim Kosovom i nikom nista!Poltroni kao ovaj covek sluzice olosima u reprezentaciji Srbije isto tako kako ih je poslusao da ne vodi CG na tom mecu…smesno k tuzno u istovreme!!!

  5. Znaci opet ista prica, tim ce sastavljati drugi a ovaj ce sedeti na klupi. Tesko cemo se mi kvalifikovati sa ovakvima, igrace opet oni koje menadzeri budu hteli, uzas. Jasno je bilo da Antica nece postaviti jer „Mister“ ne bi dozvolio da mu Kokeza i ekipa sastavljaju tim, zato je izabran ovaj klimoglavac

  6. Nema pozitivne reakcije. Sve negativno, a svi su najbolji selektori. Da je sreće i pameti Tumba bi davno vodio reprezentaciju Srbije.

  7. Ovakve „patriote“ mi nisu bliske srcu, jer gospodin je odavno znao ca će CG igradti sa Kosovom a ništa nije uradio sve do same utakmice. Ne podržavam Kosovo ali ne podržavam ni ovakve „patriote“ koje igraju ne po savesti već po diktatu. Ostalo je samo još da vidimo kako će voditi tim.

  8. U stručnost ovog čoveka ne treba sumnjati.Dokazao se vodeći Partizan devedesetih godina,ali način na koji je došao na funkciju nije častan ni moralan,i garantuje da će biti slepi poslušnik i izvršitelj političara i manadžera,jer će u suprotnom proći kao i njegovi prethodnici.Do sada mi je bio simpatičan,ali je ovim postupkom nestao i postao antipatičan kao i njegovi šefovi koji su ga doveli-

  9. Znaci nisu uspeli da prevare Antica.Ipak je on covek ime,nece da se igra sa kokezijanijom.To mogu sebi da dozvole ovakvi“treneri“.

  10. Kakav FSS takav i selektor.Ma kakav Tumbaković, to je samo zamlaćivanje.Nema nama napretka dok ovakvi vode FSS.Žao mi je.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.