U odbranu Partizana ustao i njegov bivši potpredsednik: Vuletić podnosi krivične prijave zbog sudijske nepravde

Ostavite komentar


  1. загорка ће лично кривичну пријаву узети да ради.

  2. Bolje bi ti bilo da i dalje oreš njive, nego da se baviš fudbalom za šta nisi kopetentan.

  3. Nebi isti klub bio prvak ima deset godina da nije ovih gluposti od privatnih fudbalskih sudija i privatnohg FS ovo nema u nijednoj drzavi bravo za Vuletica a gde je avet vucelic jeli se on oglasio

  4. Jelen superliga-obična sprdačina pi pitanju suđenja.Ne navijam ni za koga i ne interesuje me puno jer to nema veze sa pištenim nadmetanjem.
    Gledao sam davno u BG Partizan-Zeljezničar,smiješno,postideo sam se samog sebe.Partizan pobedio a imao sam utisak da su trebalu izgubiti sa 5 razlike.

  5. Treba posebno obratiti pažnju na bjekinog malog iz Zuca, koji je var sudija u sledećem meču u Novom Sadu. Kad bo on bio var u svakom neću došli bi do finala lige šampiona

  6. Partizan uopšte nije u pravu.Vole da urlaju kad god izgube da bi opravdali svoj neuspeh.Nanose štetu srpskom fudbalu ,koji se jedva oporavio od vremena Toleta ,Dačića i Tadića, pa bi sad opet da ga srozaju.FK partizan i njihovo rukovodstvo pojedinačno , kazniti zbog neargumentovanih izjava.

  7. Drugar nisi upravu Tole Tadic jesu navijali za Partizan ali nisu dveli svoju strnku u sve klubove kao sto je slucaj danas vidi drgar kako bi bilo da na vsu tv dovedu zeljka Pantica ili u upravu sve partizanovce otvori izjavu Vladimira Vuletica bice ti sve jasno

  8. Bravo za Prof. Vuletiću! Treba da dodje u Partizan i pravnim sredstvima da rasisti žabokrečinu i kriminal u srpskom fudbalu. Mnoge posle presuda pozatvarati! Vučelić je u oblasti prava neznalica. Privilegovane je, zna se od koga i on će ćutati taman da Fk Partizan ispadne iz lige. Vazura smešan!

Ostavite komentar


Sport

Kilijan Mbape novi fudbaler Reala 10

Kilijan Mbape novi fudbaler Reala

Francuski napadač Kilijan Mbape potpisao je ugovor sa Real Madridom do 2029. godine, a onda je na spektakularan način predstavljen na stadionu "Santijago Bernabeu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.