Najbolji srpski teniser Novak Đoković i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović razgovarali su juče o osnivanju teniskog centra u Kragujevcu. Na prijemu u zgradi gradske uprave, Đoković je rekao da će se razgovori o formiranju teniskog centra u Kragujevcu ozbiljno voditi i u narednom periodu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović razgovarali su juče o osnivanju teniskog centra u Kragujevcu. Na prijemu u zgradi gradske uprave, Đoković je rekao da će se razgovori o formiranju teniskog centra u Kragujevcu ozbiljno voditi i u narednom periodu. Pojasnio je pri tom da se porodica Đoković opredelila da jedan takav centar gradi u Kragujevcu zbog toga što u Beogradu postoje administrativne prepreke za realizaciju te investicije, dok u Kragujevcu tih prepreka nema.
-Drago mi je što je gradonačelnik Kragujevca spreman da podrži jedan ovakav projekat. Čuo sam da ovde postoji veliko interesovanje za tenis i razvoj tog sporta, i pokušaćemo da mladim takmičarima omogućimo lakši put ka profesionalnoj karijeri, rekao je Đoković juče u Kragujevcu.
Gradonačelnik Stevanović je istakao da postoji velika mogućnost da porodica Đoković osnuje teniski centar i tenisku školu u Kragujevcu, i time doprinese razvoju tog sporta kako u Šumadiji tako i u Srbiji.
– Grad Kragujevac spreman je da u tome pomogne – poručio je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari