UEFA ubedila Kokezu da se namešta u Srbiji

Predsednik FSS predvideo kazne zbog sumnjivih mečeva u Superligi i Prvoj ligi

Ostavite komentar


  1. Pa koliko znam isti taj Dinamo je i Zvezda pobedila sa 6:0! Zašto Partizan ne bi smeo?! Ili FSS smatra da Partizan sme samo da izgubi.

    1. prijava iz UEFA od njihovog Odeljenja za integritet takmičenja gde oni izražavaju sumnje na određene utakmice u Srbiji

  2. Ispade da namešta samo Partizan a ostali sve sama nevinašca pogotovo pošteni Terzić i mezimica.
    Kako vas nije sramota i vas iz Danasa da spinujete po nalogu velikog vođe.Svi nameštaju pa i Partizan ali o tome ne sme da se priča pogotovo mezimica ne sme da se dira.

    1. prijava iz UEFA od njihovog Odeljenja za integritet takmičenja gde oni izražavaju sumnje na određene utakmice u Srbiji

      1. Nema UEFA ovde svoje odjeljenje to iz FSS šalju šta im je sumnjivo a na kraju krajeva i UEFA je mafija što je više puta dokazano.

        1. Da stavimo na stranu Partizan i ostrašćenost, pogledajte, Vlado, detalje sa utakmice Zlatibor-Sindjelić- da nije tužno, bilo bi smešno. Nije pošteno sedeti u zemlji u kojoj je Obilić bio šampion i u kojoj po stadionima glavnu reč vode ovakve navijačke grupe, i nekog optuživati za mafijanje

  3. Ja sam išao na utakmice kao klinac do derbija 1984… Partizan-C. Zvezda 0:0… Ništa sporo,za nekog ko nije prisustvovao tom meču…. Zvezdi odgovaralo u trci za titulu, Partizanu za Kup UEFA… Sve je jasno bilo kada je Zvezda dala gol, a umesto uobičajene radosti igrača hvatanje za glavu, a sudija vadi stvar poništavanjem gola zbog ofsajda (iako strelac prodire od centra terena do šesnaesterca)….Kada u upravama klubova sede političari i partijski moćnici to vam dodje kao dzentlmenski sporazum… Pa mi decenijama zabijamo glavu u pesak… Zašto UEFA toleriše nas i slične saveze… Veliki klubovi Evrope, preko nabildovanih ugovora o otkupu igrača peru pare… Da li ste primetili da čim neki klinac da dva gola u Prvoj ligi, sportski novinari šire vest kako je 8 klubova velikih liga širom Evrope, zainteresovano i nude 10-20-30 miliona evra…. A na kraju godine naši klubovi kojima je Budzet 6-7 miliona evra (Zvezdi ili Partizanu) u gubitku….

  4. Pitajte Binića na koliko je nameštenih utakmica igrao i Kokezu kako je kupovao za Zemun pa za Zvezdu utakmice. Nema ovde fudbala, samo burazerska liga za zabavu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.