UEFA zbog Grobara prazni deo ili ceo stadion Partizana 1 photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srpski klub opet na udaru Evropske fudbalske federacije.

Kao po običaju, Partizan se posle međunarodnih utakmica nađe u prijavama delegata i specijalnih posmatrača, jer deo njegovih navijača redovno pravi incidente koji su za naše pojmove uobičajen i i prihvatljivi a van granica ovog parčeta Balkana nedopustivi i strogo kažnjivi.

Tako se može desiti da zbog događaja tokom i posle revanša 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, sa kiparskim AEK-om (sukob navijača i policije na istočnoj tribini, uskakanje u teren po završetku meča, maltretiranje fudbalera na atletskoj stazi, okršaj gostujućeg igrača Nenada Tomovića sa jednim fotoreporterom…) bude zatvoren deo stadiona ili sve tribine tokom duela sa Hamrunom.

Taj susret plej-ofa borbe za Ligu konferencije na programu je već 18. avgusta u Humskoj, a prema saznanjima Telegrafa uprava crno-belih još nije pustila karte, čak ni objavila njihove cene, baš u iščekivanju odluke Disciplinske komisije UEFA.

Partizan je više puta igrao evropske utakmice bez publike ili u poslednje vreme kako to UEFA dozvoljava, sa decom na tribinama, kao protiv norveškog Moldea ili AZ Alkmara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari