Ukinuto košarkaško državljanstvo: Važna odluka Košarkaškog saveza Srbije na predlog Nebojše Čovića

Ostavite komentar


  1. Izgleda da ovi Srbi, kvazi Crnogorci gube tlo pod nogama pa ih hvata neki nedefinisani strah i pretvara ih u nepismenu, neodraslu, neodgovornu i nezrelu skupinu kojoj su pravi Srbi i u Srbiji, regionu, a posebno u Crnoj Gori ‚‚nacionalni neprijatelji‚‚. Ljudi dođite sebi, proučite svoju istoruju i budite realni i znajte jedno: Srbija i srpstvo su najveći i najiskrenij rod koji imate.

  2. Zalažući se za ABA ligu koju je na sumnjiv način osnovao,sve s ciljem da se onemogući superiornost Partizana,uništio je Košarkašku ligu Srbije.Dok je u ABA ligi radio mutne poslove,kupovina prvog mesta,dovođenje klubova koji ne pripadaju području ABA lige,i to sve s ciljem da se onemogući Partizan.Kada je uvideo da više ne može da mešetari u ABA ligi,sada se okrenuo formiranju domaće lige,za koju se još ne zna kakav status će imati u međunarodnim takmičenjima,Najveća štetočina naše košarke je na čelu iste,a samo zahvaljujući igračima koji igraju vani,postigli smo uspeh na svim takmičenjima.A šta je sa domaćim klubovima,ne može se postići kvalitet preko noći.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.